Kami Bukan Hendak Provokasi…
Kami Bukan Hendak Cucuk...


Kami Hanya Ingin Menyedarkan Anda Bahawa Menurut Statistik, Antara Sebab Paling Utama Terjadinya Penceraian Adalah Kerana Berlakunya Kecurangan Di Dalam Rumahtangga!

 

 

 

Salam sejahtera,

Anda mungkin pernah mendengar pepatah Melayu yang berbunyi "Air Yang Tenang Jangan  Di Sangka Tiada Buaya". Tengok muka nampak baik dan alim, namun rupa-rupanya ada pasang satu lagi dalam senyap.

Kes-kes pasangan curang seperti ini memang sering kita dengar di dalam masyarakat kita. Anda pasti pernah menonton drama di televisyen mengenai pasangan yang curang. Kadang-kala anda sendiri akan tertawa melihat gelagat  si pelakon yang dengan mudah kelentong pasangannya.

Namun adakah anda sedar bahawa kes-kes pasangan curang merupakan sebahagian dari kehidupan anda dan kadang-kala ianya berlaku di depan mata anda.

Jika tidak berlaku pada anda sudah pasti ianya berlaku  kepada rakan anda, kenalan anda, rakan sepejabat anda, saudara-mara anda malah mungkin dikalangan keluarga anda sendiri.

Kini kes pasangan curang tidak lagi mengira jantina. Kalau dahulu bila sebut sahaja curang, kesalahan tersebut akan jatuh kepada pihak lelaki dan jarang kita dengar wanita yang curang. Namun kini senarionya sudah berubah… tidak kiralah pihak lelaki mahupun wanita sama sahaja dan yang paling membimbangkan ialah peratusan kaum wanita yang curang semakin meningkat!

Anda juga mungkin sering mendengar kes suami yang ada skandal dan kahwin secara senyap-senyap di Thailand. Walaupun ada undang-undang yang memerlukan si suami untuk meminta persetujuan isteri pertama sebelum berkahwin lagi, namun bagi si suami yang  terus bernikah di Thailand, dia hanya perlu membayar denda sahaja dan perkahwinannya boleh didaftarkan dengan mudah.

 

Kes Curang Ini Sangat Menarik Untuk Anda Baca…

 

Ini adalah cerita isteri curang. Kes sebegini sudah banyak berlaku dan jika dibiar berlarutan akan menjadi masalah besar untuk masyarakat kita. Sila baca kisah sebenar pengakuan seorang isteri yang curang. Cerita ini pernah disiarkan di Majalah Al Islam...

Kisah ini kami hentikan di sini kerana ianya panjang lagi, cuma kami ingin tunjukkan kisah curang tersebut.

Mari kita berbincang... Apakah yang telah berlaku? Dimana silapnya? Adakah ini salah mak bapak, yang tidak mengasuh anak mereka dengan betul? Adakah kini sedang berlaku trend curang di kalangan isteri, supaya mereka kelihatan setaraf dengan suami, atau lebih tepat lagi setaraf dengan lelaki?

Sememangnya sejak kebelakangan ini sering kali media massa menyiarkan kes isteri curang. 

Terdapat satu kes  dimana seorang wanita telah ditangkap oleh pegawai Jabatan Agama Islam Perlis pada hari ulang tahunnya yang ke-31, kerana disyaki berkhalwat. Apa yang menyedihkan, penangkapan wanita yang mempunyai dua orang anak itu turut disertai oleh suaminya, dan yang lebih mengharukan ialah suaminya itu pula telah pun menyediakan kek istimewa untuk si isteri.

Ini kes yang dilaporkan oleh media. Bagaimana pula dengan kecurangan ataupun skandal yang tidak dilaporkan?

Sekarang kes kecurangan dah semakin banyak kategori:

1.   Suami orang skandal dengan anak dara (Ini biasa sangat kita dengar)

2.   Suami orang skandal dengan janda/balu (Ini juga sudah macam kejadian harian)

3.   Isteri orang skandal dengan lelaki bujang (Ini adalah trend yang sedang meningkat)

4.   Isteri orang skandal dengan suami orang (Ini masalah kronik yang amat bahaya!)

Kami juga pernah mendengar satu kisah benar dimana yang curang ialah suami orang dan isteri orang yang berlaku di salah sebuah kilang di Selangor.

Hubungan mereka bukan lagi sorok-sorok. Satu kilang dah tahu. Nak dijadikan cerita panas… isteri kepada suami yang skandal datang serang pasangan yang sedang hangat bercinta tersebut. Kecoh satu kilang!

 

*************************************************************************************

Sebelum Anda Meneruskan...

Dapatkan Sneak Preview Ebook Pasangan Curang

 PERCUMA!


| Bab 1 - 5 |

Nama

Emel

 

*************************************************************************************

 

Ada satu lagi kisah kes curang suami orang dan isteri orang…

 


Memang banyak perkara yang anda perlu fikirkan:

 • Bagaimana nak pastikan jika pasangan anda curang?

 • Jika pasangan anda tidak curang, mengapa hubungan anda tidak seperti dulu?

 • Jika pasangan anda curang, apa yang perlu dilakukan? Bercerai?

 • Bagaimana hendak mungurangkan risiko anda dicurang?

 • Bagaimana kesannya terhadap keluarga anda?

 • Dan banyak perkara lagi…

 


Jangan Terlalu Yakin Yang Pasangan Anda Tidak Curang!

Jika kita merujuk kepada statistik, hampir 50% kes penceraian yang berlaku adalah berpunca dari kemunculan pihak ketiga. Oleh itu, kebarangkalian berlakunya kecurangan oleh pasangan anda juga tinggi.

Bukan maksud kami untuk menyucuk anda untuk berasa sangsi terhadap pasangan anda. Namun jika anda mampu mengesan tanda-tanda berlakunya kecurangan pada peringkat awal, anda boleh mengambil tindakan segera untuk membetulkan keadaan. Lebih awal anda mengesannya, lebih mudah anda menyelamatkan rumahtangga anda!

Berwaspada dan juga cemburu itu tidak salah, asalkan janganlah cemburu buta!

 

 

Suami Mungkin Curang! Isteri Mungkin Curang!

Baiklah, Apa Yang Perlu Saya Lakukan Sekarang?

 

Anda tidak perlu panik ataupun terburu-buru. Apa yang anda perlukan sekarang adalah ILMU. Anda harus bertindak berdasarkan ilmu bukan emosi. Tanpa ilmu anda akan mudah ditipu dan diperdayakan. Anda perlu tahu...

 


1.   Apa itu kecurangan dan jika rumahtangga anda berisiko tinggi.

2.   Mengapa terjadinya kecurangan dan sebab ia berlaku tanpa disedari oleh pasangan.

3.   Teknik terbaik untuk anda mengesan dan mendapat 100% kepastian jika pasangan anda curang.
 
4.   Langkah yang harus anda ambil jika pasangan anda curang. Jika anda salah langkah, anda pasti akan merana!

5.    Langkah yang harus anda ambil jika pasangan anda tidak curang. Jika anda  salah langkah, rumahtangga anda masih boleh tergugat!
 
6.   Kesan kecurangan terhadap anda, anak-anak dan keluarga anda.

7.   Dan banyak lagi... 

 

 

Inilah penyelesaian yang TERBAIK untuk anda...

 

Ebook ini merupakan satu panduan yang akan memandu anda menangani masalah kecurangan. Sekarang mari kita lihat sebahagian dari kandungan utama yang bakal anda perolehi dari ebook ini:

 

 • Anda akan tahu apakah yang dimaksudkan CURANG. Bila boleh dikatakan CURANG? Apa pandangan agama tentang CURANG? Jangan jadi seorang pasangan yang cemburu buta dan akan menuduh yang bukan-bukan kepada pasangan anda.

 • Satu kuiz untuk menguji samada diri anda sendiri atau pasangan anda merupakan seorang yang boleh menyebabkan berlakunya kecurangan dalam rumahtangga anda. Ketahui perkara ini dan anda boleh mengelakkannya.

 • 5 sebab kenapa berlakunya kecurangan. Jika anda dapat atasi 5 perkara ini, Insya Allah rumahtangga anda akan selamat daripada kecurangan.

 • Gagal ____________ menyebabkan pasangan berlaku curang. Jika anda penuhi keperluan ini pasangan anda tidak akan sampai hati untuk berlaku curang pada anda.

 • Jika anda melakukan _____________ dan ______________ kepada pasangan anda, dia akan terus melekat pada anda. Tiada kaitan dengan jampi serapah atau guna-guna.

 • 10 tanda yang perlu anda tahu bagaimana anda boleh mencium bau kecurangan pasangan anda. Jika ada salah satu dari 10 tanda ini maka anda perlu berhati-hati dan anda boleh mulakan siasatan selanjutnya terhadap pasangan anda.

 • Tahukah anda bila pasangan anda ______________ tangannya selepas anda menyoal sesuatu bermaksud beliau cuba menyembunyikan sesuatu. Ketahui beberapa lagi tanda bagaimana anda boleh mengetahui pasangan anda sedang berbohong.

 • Bagaimana untuk memerangkap pembohongan pasangan anda? Dengan teknik yang bakal tunjukkan, pasangan anda tidak berpeluang untuk membohongi anda.

 • 6 helah pencurang yang mesti anda tahu! Selepas anda mengetahui pasti anda tidak dipermainkan lagi.

 • 3 ‘hot spot’ yang boleh anda gunakan bagaimana anda boleh mula membongkar rahsia kecurangan pasangan anda. Teknik inilah yang digunakan oleh penyiasat-penyiasat ataupun SPY. Jangan terkejut dengan satu ‘spot’ sahaja rahsia pasangan anda akan terbongkar.

 • Ini lagi hebat… Ketahui 5 alat SPY yang boleh anda gunakan bagi mengesan bukti-bukti kecurangan dan pembohongan pasangan anda. Pasangan anda tidak boleh berhelah lagi.

 • Apa yang perlu anda lakukan jika pasangan anda TIDAK CURANG? Perlu ada satu tindakan kerana lambat laun kemungkinan besar kecurangan bakal berlaku.

 • Kami akan tunjukkan pada anda satu sofwe yang boleh anda gunakan untuk mencari bukti kecurangan pasangan anda melalui ‘handphone’ nya. Memang hebat.

 • Ketahui 4 perkara yang perlu anda lakukan jika anda dapati pasangan anda curang. Inilah langkah kritikal bagi menyelamatkan hubungan dan perasaan anda.

 

Demikianlah sebahagian dari apa yang bakal anda pelajari daripada ebook ini. Sememangnya berbaloi. Inilah satu-satunya ebook dalam bahasa Melayu yang menyediakan kandungan sebegini. Inilah satu-satunya panduan yang bakal memberi penyelesaian kepada masalah kecurangan pasangan anda!

 

Mungkin Ianya Tidak Berlaku Pada Anda…

 

Ya, mungkin anda dan pasangan anda sememangnya pasangan yang sangat setia antara satu sama lain dan mungkin juga tiada isu curang antara anda berdua. Namun bayangkan jika rakan baik atau saudara anda mengadu kepada anda bahawa pasangannya curang... sudah tentu anda ingin membantunya bukan?

Oleh ebook ini boleh memberi panduan kepada anda dalam memberi bantuan ataupun nasihat kepadanya. Ebook ini bukan sahaja anda boleh terima kebaikannya, malah anda boleh gunakan ilmu ini untuk membantu mereka yang memerlukan bantuan.

 

Baiklah, Saya Hendak Tempah Satu Tapi Berapa Harganya?

 

Kami pasti hubungan anda dengan pasangan anda tiada nilainya. Jika berlaku apa-apa kami pasti anda akan bermati-matian untuk menyelamatkan mahligai anda. Namun ianya mungkin musnah jika anda tidak tahu bagaimana untuk mengawalnya ataupun lambat menanganinya.

Untuk memiliki ebook ini anda hanya perlu peruntukkan sebanyak  RM40   RM30 sahaja. Ini adalah harga promosi untuk 100 pembeli terawal sahaja. Selepas itu harga akan dinaikkan.  Kami rasa kuota ini akan penuh dalam masa kurang sebulan sahaja. Dapatkan harga promosi ini sebelum terlambat! Satu nilai yang sememangnya tidak boleh nak dibandingkan dengan nilai hubungan anda dan pasangan anda.

 

 

Anda masih belum pasti jika ebook ini berbaloi?

Lihat apa yang anda akan pelajari daripada ebook ini...

 

#   Fahami apa itu kecurangan.

#   Sebab penting mengapa anda perlu tahu samaada anda dicurangi.

#   Kuiz Risiko Kecurangan - ketahui risiko rumahtangga anda!
  
#   5 sebab mengapa semakin ramai yang curang. Ketahui dimana silapnya?

#    Teknik-teknik mengesan kecurangan dengan mudah. 
  
#   Mengesan perubahan perilaku pasangan anda.

#   Fahami body language dan ketahui serta-merta apabila dia berbohong.

#   Cara mengumpul bukti secara betul dan berkesan.

#   Terbongkar! 6 tipu-helah yang seringkali digunakan.
  
#   Awas! Alasan outstation amat berbahaya.... ketahui mengapa.

#    3 lokasi yang anda harus beri 100% perhatian.
 
#  
Dokumen yang anda perlu sentiasa periksa.

#   3 teknik 'menceroboh' emel pasangan anda.

#   Ketahui siapa yang seringkali menghubungi telefon bimbit pasangan anda.

#   5 alat spy yang anda boleh gunakan untuk mendapat bukti kukuh.

#   100% tidak curang - bagaimana? Salah langkah rumahtangga akan terjejas.

#  100% curang - apa pula yang anda harus lakukan?

#   Berikan peluang kedua - 4 isu yang anda harus tangani.

#   Jika bercerai - juga 4 isu yang anda harus tangani.

#   Perkhidmatan kaunseling untuk anda.

#   Ceramah & artikel yang berguna untuk anda... Percuma!

 

 

  

  

Yang ingin membantu,

 

 

p.s – Hilangkan keraguan dan kerunsingan anda dengan mengetahui ilmu di dalam ebook ini.

p.p.s – Kes pasangan curang kini semakin tenat dan anda perlu lakukan sesuatu bagi memastikan mahligai anda terjaga.